Udělejte radost vašim dětem. Kuchyňky i dřevěné domečky jsou zárukou dlouhodobé zábavy.

Ať už máte doma chlapečka nebo holčičku, jistě hledáte způsoby, jak je zabavit uvnitř, když je venku nevlídně a naopak, na co je nalákat ven, když by se chtěli hrát uvnitř a přitom je na zahradě nádherné počasí. Ideálním řešením je pořídit jim hračky, se kterými si budou moct hrát v pokojíku i na terase. Právě takovými jsou dřevěné domečky nebo dětské kuchyňky.

Hospodyně připravená na návštěvu

Vaše holčičky se mohou hrát na hostitelky, které připravují výbornou večeři svým kamarádům. Plastové dětské kuchyňky jsou vybaveny mnoha doplňky, spotřebiči, troubou, vařičem, dřezem aj. Vše se se dá použít při zábavném vaření i pečení. Plastové kuchyňky jsou vyrobeny z odolného materiálu, v hezkých barvách, velmi lehce ovladatelné, dobře se udržují v pořádku i tehdy, budou-li holčičky v ní slečinky servírovat např. skutečný puding nebo ovocnou šťávu. Dá se dokoupit i mnoho dalších doplňků.

S dřevěným domečkem se zabaví kluci i holčičky

Jestliže si myslíte, že dřevěný domeček zabaví jen holky, jste na omylu. I kluci si dovedou vytvořit představu domova pro medvídka nebo maňáska, který domeček obývá. Zalíbení děti najdou v domečku se zvuky, domečku s terasou nebo třeba skladě s příslušenstvím. Kompletní nabídku najdete na senzahracky.cz. Dřevěné domečky pro naše nejmenší jsou skvělým námětem na dárek k narozeninám, Vánocům nebo jiným důležitým příležitostem.

Překvapte obrazem

Hračky nejsou jediné, čím dotváříme atmosféru dětského pokoje. Použít můžete i zajímavé plakáty nebo obrazy na zeď s motivy zvířat, postaviček, dětských radovánek, hrdinů z pohádek a filmů i dalšími.

Ozvláštnit originálními obrazy můžete i chodbu, halu, obývací pokoj, kuchyni nebo ložnici… Správně zvolený obraz do vašeho interiéru výborně „padne“ a může povznést kouzlo celé místnosti.