Pořiďte si vybavení do skladu, díky němuž bude udržení pořádku i práce snadnější

Jestliže jste se někdy ocitli ve velkém skladě, jistě víte, jak je důležité udržet v něm pořádek, mít řád a systém ve skladování mnoha druhů výrobků či zboží a netápat. Zároveň je podstatné, aby byly všechny prostory, regály i kouty dobře dostupné, využité a celý sklad fungoval správně a účelně, jak má. Právě důmyslné a propracované regály a další vybavení do skladu nabízí společnost Jungheinrich.sk.

Co vše můžete do svého skladu pořídit

V nabídce nechybí regály pro skladování palet, drobného nebo dlouhého zboží ani plošiny sloužící ke skladování a přípravě zboží. U všech regálů je myšleno na vysoké výkony při překládce, dobrý přístup k veškerému zboží, přehlednost a snadné vyhledávání a mnohé další.

Nechte se překvapit manipulační technikou

Společnost Jungheinrich Slovensko přináší i bohatou nabídku manipulační techniky. Různorodost u vysokozdvižných vozíků najdete v typech pohonů, nosností i výškou zdvihu. Další kategorií jsou tahače, vysokoregálové zakládače nebo kompaktní skladovací systém Schuttle, který je samostatným pojízdným zařízením.

Myslete i na své zaměstnance a jejich pohodlí

Každý moderní zaměstnavatel dbá na to, aby se jeho zaměstnanci cítili dobře, věděli, že je o ně dobře postaráno a mohli svoji práci vykonávat na 100%. K jejich pohodlí a vaší spokojenosti s produktivitou práce mohou přispět zdánlivě maličkosti. Jsou to např. pohodlné boty, pracovní oblečení, pracovní rukavice a další pomůcky, které dovednou s pracovníky udělat doslova kouzlo.

Vybavte svůj sklad i jeho zaměstnance tak, aby bylo vše logisticky jednoduché, přehledné a váš sklad byl na první pohled přehledným místem pro uložení velkého množství různorodého zboží. Ušetříte tím spoustu času, energie a nákladů, které využijete lépe a efektivněji.

Komínové digestoře pro každou kuchyň

Komínové digestoře jsou nejúčinnější spotřebiče, a proto spolehlivě odvádějí pachy i tuky vznikající při vaření. Moderní kuchyně jsou vybaveny výkonnými odsavači nejen z důvodu praktického, máte doma estetický prvek. To je trend doby, při výběru spotřebičů uživatelé kladou důraz nejen na kvalitu, ale také na design. Komínové digestoře se díky špičkové kvalitě a unikátnímu designu staly inteligentním zařízením pro multifunkční kuchyně. Komínové digestoře navíc zamezí vzniku bakteriím a plísním, neboť vlhkost v kombinaci s teplem je živná půda pro plísně, které způsobují vážné zdravotní potíže. Pokračovat ve čtení „Komínové digestoře pro každou kuchyň“

Kamenná umyvadla

V současné době lidé preferují přírodní materiály, neunikly tomuto trendu ani koupelny, kde základní vybavení tvoří umyvadla. Trh nabízí kamenná umyvadla, desková umyvadla, zápustná umyvadla, umyvadla na stěnu a rohová umyvadla. Velmi hezky a moderně vypadají umyvadla volně stojící, ovšem musíte mít k dispozici velký prostor, jinak nevyniknou. Samostatnou kapitolu tvoří kamenná umyvadla, která mají unikátní a nenapodobitelný přírodní vzhled. Působí tak svěže a elegantně, stanete se vlastníky originálního uměleckého díla, které nikdo jiný v této podobě už vlastnit nebude. Pokračovat ve čtení „Kamenná umyvadla“

Nábytek si nechte smontovat a život je hned krásnější!

Znepříjemňují vám život různé nedodělávky v bytě nebo v rodinném domě, chatě či na chalupě? A k tomu jste si ještě objednala nový nábytek? Doma leží na gauči váš manžel nebo přítel a nic ho kromě fotbalu nezajímá? Nebo máte doma „šikulu“, který neumí vyměnit ani žárovku? Tak to máme pro vás dobrou zprávu, objednejte si službu hodinového manžela. Montáž nábytku Praha! Rozhodně svého nešiku nepouštějte k novému nábytku, neboť opravy také něco stojí. A pokud nábytek bude smontovaný, s radostí vám někteří hodinoví pomocníci pomohou se sekáním zahrady, vytapetují a vymalují vám byt, mnozí zvládnou i vrtání, elektrikářské práce, pokládku koberců, drobné instalatérské práce, malířské práce a další venkovní práce. Pokračovat ve čtení „Nábytek si nechte smontovat a život je hned krásnější!“