Zdravé sezení doma i v kanceláři

Přesto, že si to spousta lidí nemyslí, práce v kanceláři je skutečně fyzicky náročná. Ačkoliv se zdá, že na sezení nic náročného není, opak je pravdou. Problémem je, že na dlouhodobé sezení není naše tělo zvyklé. V dřívějších dobách museli mnoho věcí lidé dělat manuálně. S vývojem techniky však stále více práce vykonávají stroje a tak přibývá prací, které se odehrávají v kanceláři u ovládání počítače, či jiných strojů. Dlouhodobě sedět jsme tedy začali teprve nedávno a evoluce nás na to nestihla připravit. Proto je to pro tělo velmi náročné a je dobré podpořit ho sezením na kvalitní židli. Ideálním řešením je kvalitní židle kancelářská.

Možná si nejste úplně jisti, jak by taková kvalitní kancelářská židle měla vypadat. V každém případě musí splňovat několik základních požadavků. Jaké to jsou?

  • Pohodlný a anatomicky tvarovaný sedák i zádová opěrka
  • Stabilní podvozek s kolečky a snadnou pohyblivostí
  • Nastavitelná výška sedu
  • Nastavitelné područky
  • Možnost otáčení o 360° – kancelářská židle otočná Vám pomůže se snadno pohybovat kolem kancelářského stolu

Toto jsou základní požadavky, které by měli být na každou židli kancelářskou kladeny. Kromě toho je ale velmi důležité brát v potaz také kvalitu materiálu, abyste měli jistotu, že nedáte peníze za něco, co Vám za pár měsíců přestane sloužit. Velmi důležitý je také design, neboť kancelářská židle bude velmi důležitou a jen těžko nepovšimnutelnou součástí celé místnosti. A dalším velmi důležitým kritériem je jistě také cena.

Židle do kanceláře pro celou Vaši kancelář

Přinášíme Vám židle do kanceláře ve velmi širokém sortimentu a za opravdu nízké ceny. Můžete vybírat například zdravotní kancelářské židle a mnoho dalšího. Kvalitní neznamená drahé. V B2B Partner se o tom můžete přesvědčit a nakoupit kvalitní sedací nábytek do každé kanceláře.