Domácí wellness centrum

Udělejte něco sami pro sebe a dopřejte si psychický i fyzický odpočinek v podobě vlastního wellness centra. Albixon a.s. nabízí širokou škálu sortimentu, ve které se nachází například vířivky, jacuzzi, sauny, či bazény. Jedná se o přední českou společnost s vlastním vývojovým centrem, na jehož základě se firma neustále zdokonaluje v oblasti techniky, designu, bezpečnosti a ochrany životního prostředí. Pro svou kvalitu jsou výrobky mimořádně oblíbené u českých i zahraničních zákazníků.

Soukromé království

Zažijte ve vašem volném čase nezapomenutelné chvíle plné pohody a odpočinku. Vířivé vany BRILIX promění každý okamžik v neobyčejný zážitek a probudí ve vás sílu i energii. Tyto vířivky poskytují nejen jedinečnou relaxaci pro tělo i duši, ale i blahodárné léčivé účinky. Zapomeňte na všechny starosti a ponořte se do světa pozitivních myšlenek a harmonie. Veškeré vířivky jsou řádně testované i certifikované. Jejich komfortu si v pohodlí domova můžete užívat klidně každý den.

Mimořádné relaxační účinky

Luxusní vířivky Jacuzzi jsou pro své vynikající relaxační účinky dnes již celosvětově oblíbené. Mohou se chlubit rafinovaným designem i kvalitou. Poskytují mimořádnou péči v oblasti hydroterapie. Veškerý sortiment je vyráběn na základě odborných lékařských rad, a proto jsou účinky z terapie vždy úspěšné. Poskytnutá péče probíhá pomocí propracovaného systému trysek, a proto je efektivní pro všechny části těla.

Sauny na špičkové úrovni

Dnešní moderní doba nabízí profesionální technologie, jejichž komfortu si můžeme užívat mnohdy i v pohodlí vašeho domova. Sauny Sasha Mi disponují svou špičkovou úrovní. Na základě přítomné páry očistí vaše tělo do hloubky, čímž napomáhají vyplavení toxinů a posílení imunitního systému. Vybírat můžete ze široké škály programů, které vytvoří nezapomenutelnou atmosféru a výjimečný prožitek z relaxace.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *