Dílenský vozík: Konec rozházeného nářadí

Termín efektivita práce nemusí být určitě pouze prázdným pojmem! Je třeba ovšem zapracovat na tom, abyste v dílně strávili co nejvíce času pouze při činnostech, které se vyloženě týkají konkrétních pracovních úkonů. V mnohých klasických dílnách a opravnách aut dochází k hromadění nejrůznějších nástrojů na místech, která pro jejich ukládání určená nejsou. Typický je především prostor na pracovním stole anebo na zemi. Často je právě pohozené nářadí příčinou nepříjemných pracovních úrazů. Jaký je tedy recept na jeho uspořádání? Dílenský vozík. My si představíme modely od společnosti POLAK CZ s.r.o.

Důraz na kvalitu

Na trhu jsou v současné době mnohá provedení mobilních pracovišť, která nedokážou nabídnout ani stabilitu, ani bezpečnost. I proto se vyplatí moderní dílenské vozíky od POLAK CZ s.r.o. vyznačující se hlavně bytelnou konstrukcí a kvalitními kolečky. Přesun celého zařízení z místa na místo je velmi jednoduchý a potřebovat k němu nebudete téměř žádnou sílu. Kolečka se dokážou pohybovat i po méně rovném povrchu a vozíky jsou vybaveny praktickou otočnou brzdou. K zastavení pohybu u nich dojde v případě potřeby velmi rychle.

Vaše bezpečnost při práci na prvním místě

Dílenské vozíky musí být bezesporu bezpečné. Modely od zmiňované společnosti se vyznačují především kompaktními tvary a také několika bezpečnostními prvky. Jmenovat bychom mohli například pojistku proti nenadálému vysunutí jednotlivých šuplíků. Uchopit je můžete při přesunu za praktická madla. Pohyb je tak mnohem jednodušší a není nutné vyvíjet nějakou velkou námahu.

Uspořádejte si nářadí dle potřeby

Praktické mobilní pracoviště. Přesně takto je možné dílenské vozíky označit. Nabízí totiž vysoký komfort roztřídění nástrojů a nářadí, jež momentálně potřebujete. Podílejí se na tom jak zásuvky, tak i police a organizéry, jimiž jsou vozíky vybaveny. Výběr konkrétního typu vozíku bude už jen a jen na vás, v nabídce je jich spousta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *