Jak na moderní krb – trendy pro rok 2017

Krby se používaly nejenom v minulosti, ale jsou hitem i v současné době. A to poměrně velkým. Přispívá k tomu nejenom jejich praktičnost, ale i fakt, že dnes už není problém pořídit si moderní krby. Jejich hlavním lákadlem je ponechání hlavních praktických vlastností, ke kterým se pochopitelně přidává také moderní a unikátní design. Pokud plánujete pořízení krbu a chcete jít s dobou, neměli by vám uniknout aktuální trendy pro rok 2017. Rozhodně vám budou mít co nabídnout. Tím si buďte jisti.

Hitem jsou takzvané 3D krby

1.-Hitem-jsou-takzvané-3D-krbyPokud se podíváme na možnost číslo jedna, rozhodně musíme uvést, že se jedná o novinku označovanou jako zajímavé 3D krby. V čem přesně jsou výjimečné? Jedná se o krbové vložky, které jsou vsazené do velmi moderních obestaveb. Díky správně zvolenému řešení mohou vytvářet dojem toho, že oheň hoří přímo v prostoru. Jednoduché a přímé linie tento dojem jasně podtrhují a je docíleno efektu, který rozhodně zaujme v každém interiéru. K celkově unikátnímu vzhledu pochopitelně patří i to, že prosklená je více než jedna jediná strana, díky čemuž dojde k tomu, že oheň lze vidět téměř z jakéhokoliv místa v interiéru.

Výrazné barevné kombinace

I toto je cesta, která v současné době rozhodně nezklame. Už dávno to není jenom obyčejná krbová vložka doplněná standardní obezdívkou. Dnes jsou trendy zcela jiné a snaží se využívat mnoha výrazných barevných kombinací. Pokud jste stále milovníky klasického řešení, potom můžete zkusit zajímavě vypadající barvu v kombinaci bílé a černé, která se skvěle hodí do každého interiéru. Ty nejmodernější modely, které jsou v roce 2017 skutečně trendy, však dokážou nabídnout i variace, u kterých je použito například výrazné červené, stejně jako zelené barvy. Jde o kombinaci, která dokonale vynikne a stane se v interiéru nepřehlédnutelnou.

Volte i nová umístění

Krb nemusí být nutně umístěný jenom u 2.-Volte-i-nová-umístěníněkteré z vašich stěn. Moderní možnosti, které jsou trendy, dnes dovolí jeho umístění i na celkem neobvyklá místa. Pokud plánujete ve svém domě dělicí příčky, nemusí se jednat jenom o klasické prázdné stěny. Právě jejich součástí může být i krb, což dodá celému místu na dokonalé jedinečnosti. A ani zde pochopitelně není jakýkoliv problém s tím, že můžete kombinovat různé barvy, stejně jako zde máte jistotu, že oheň v krbu bude pozorovatelný z obou stran konkrétní zdi.

Díky novým materiálům jsou možnosti neomezené

Dodejme, že možnosti moderních krbů jsou v dnešní době doslova neomezené. Je to dáno hlavně tím, že nové zdící materiály, které se v souvislosti s krbovou vložkou dají používat, už dokážou nabídnout možnosti toho, že lze vytvořit v podstatě jakýkoliv design krbu. Jediným omezením už zůstává jenom technické řešení a přirozeně samotná funkčnost krbu jako takového.

3.-Díky-novým-materiálům-jsou-možnosti-neomezené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *