Originální dárek nejenom pro malé chlapečky? No přeci autíčko

 

Uvažujete o neotřelém dárku, ať již pro syna, vnoučka nebo vášnivého sběratele? Co takhle nějaký originální model auta?

Modely aut jsou vděčnými dárky. Sběratele jimi totiž můžete zásobovat donekonečna. A malé a odrostlejší chlapečky dokážou zabavit na celé hodiny.

Tatrovka pro všechny generace

Bohatý výběr modelů aut snad všech značek najdete například na macmodel.cz. Na své si zde přijdou skutečně všechny věkové kategorie, i když věříme, že taková stará tatrovka zaujme i ty nejmladší generace. Pojďme si nabídku projít podrobněji.

Rychlé sportovní modely

Imponují vašemu synkovi či vnoučkovi rychlé sportovní modely? Pak z takového zmenšeného sportovního Ferrari, Lamborghini či Audi bude přímo nadšený. Nebo si spíše hraje na Jamese Bonda? Pak by v jeho sbírce neměl chybět Aston Martin. Malí chlapečci si také rádi hrají s autobusy a myslíme, že bude jedno, jestli zvolíte nějaký klasický, jako například hnědobéžový combi VW T.1 nebo budete vybírat ze současných moderních dvoupatrových modelů Bristol či Crossley. Věříme ale, že jim učarujete i letadýlkem, traktorem, sanitkou či policejním vozem.

Pro vášnivé sběratele

Ale nezůstávejme jen u těch nejmenších. Mezi střední i starší generací je řada vášnivých sběratelů, kteří rozhodně nepohrdnou povedenými retro modely. Je libo starších ročníků modelů Mazda, Alfa Romeo, Jaguár či Chevrolet? Žádný problém. Takový béžový VW beetle z roku 1966 bude ozdobou nejedné sběratelské poličky.

Dopřejte si veterán

A co pak sexy červený Jaguar E coupé z roku 1961 nebo hnědá Alfa Romeo 6c 2500 Villa D´este z roku 1949. Já osobně bych ale asi zvolila modrý Chevrolet Impala z roku 1959, a to jsem žena a nesběratelka. Na macmodel.cz ale najdete i skutečné rarity v podobě veteránů. Na světě je jen pár jedinců, kteří se mohou pochlubit těmito modely ve skutečné velikosti a ti ostatní se mohou těšit alespoň modely zmenšenými. Kousky to jsou opravdu skvostné.

České retro

Vybírat ale můžete i z českých a východoevropských retro modelů. Přímo úchvatný je modrý trabant. A nechybí mu ani zahrádka na střeše. Klasikou jsou samozřejmě i vozy značek Lada, Tatra, někdejší policejní vozy s logem VB.

Pro holčičky

Ano, i holčičky mohou mít v oblibě autíčka. Který model zvolit právě pro ně? Já bych vsadila na růžový Cadillac Coupé de Ville z roku 1949. Pro panenku přímo ideální vozidlo.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *