Jena nábytek Brno – nábytek za přijatelné cen

Co je to Jena nábytek?

Jena nábytek Brno je největší prodejna nábytku v centru Brna. Tato prodejna se nachází v areálu původní Mosilany, hned vedle Úřadu práce. Pokud byste jako dopravu zvolili tramvaj, tak nejlepší je jet číslem osm, deset nebo třináct a vysednout na zastávce Vlhká.

Co Jena nábytek nabízí?

Prodejna Jena nábytek Brno nabízí velkou škálu nábytku. Pokud navštívíte jejich internetové stránky, kde také můžete využit internetového obchodu, můžete nahlédnout na veškeré zboží, které nabízí – sedačky, jídelní stoly, křesla, skříně, postele a mnohé jiné. Kromě toho na svých stránkách také mají užitečné rady, jak vybrat správný nábytek do svého domu.

Jaké služby Jena nábytek vám může poskytnout?

Jena nábytek Brno, ale i ostatní prodejny, myslí na své zákazníky, a proto poskytují mnoho služeb, které jistě rádi využijete.

Otevírací doba – otevírací doba je přizpůsobena, tak aby do prodejny mohli chodit lidé i po práci a o víkendech.

Dětský koutek – Do prodejny Jena nábytek Brno si můžete vzít i své děti a přitom se nemusíte bát, že by se nudily, protože prodejna je vybavena dětským koutkem, kde si děti mohou bezstarostně hrát a vy tak máte prostor a klid na vybíraní vhodného nábytku.

Dárkové poukázky – když chcete svým blízkým či známým udělat radost, ale obáváte se, že byste se nestrefili právě do jejich vkusu, tak není problém, prostě jim koupíte dárkovou poukázku v jisté peněžní hodnotě a oni si přijdou zboží vybrat sami. Vy si tak ušetření nejen starosti či nepříjemný trapas, ale také spoustu času, který byste věnovali výběru správného dárku.

Odborné poradenství – každý ze zaměstnanců této prodejny je pravidelně školený, aby si seznámil s veškerými třeba i moderními technikami a trendy, a tak vám dali co nejlepší rady.

Likvidace starého nábytku – mnozí z nás si chtějí zmodernizovat už staré pokoje, a tak si chtějí koupit nové kusy nábytku, ale lámají si hlavu, kam dát starý nábytek. Jena nábytek Brno si pro váš starý nábytek přijdete a ekologicky ho zlikviduje.

Montáž nábytku – některé kusy nábytku jsou poměrně složité na smontování anebo někdy prostě nemáte náladu hrát si doma na kutila, a právě proto jsou zde odborníci, kteří k vám domů přijedou a nábytek vám sami smontují.

Samozřejmě, že Jena nábytek Brno a další prodejny nabízejí i mnoho dalších služeb, jako je nákup na splátky, plánování 3D kuchyní, samozřejmostí je také odvoz vašeho zboží a podobně.