Ve jménu minimalismu

Pokud nepatříte zrovna k vyznavačům retro stylu, určitě si koupelnový nábytek od společnosti Sapho koupelny vyberete i tak. Velmi oblíbené jsou v poslední době také koupelny laděné do pastelových barev, stejně tak i v zemitých přírodních barvách. Pro odvážlivce, kteří se ničeho nebojí, jsou jasnou volbou moderní a nápadité koupelny.

Ať už rekonstruujete koupelnu pro své starší rodiče nebo si vybíráte pro sebe do nového domu, rozhodně si v Sapho koupelnách rozhodně vyberete. Ostatně uvidíte sami na již zmíněné adrese sapho-koupelny.cz.

Podlahy

Na podlahu je ideální dlažba do koupelny. Nemusíte se bát, že bude působit příliš chladně, doplníte ji přece dřevěnými doplňky – dřevěnými rohožemi, dřevěným nábytkem, koupelnové doplňky. A budu se opakovat – důležité je, aby bylo dřeva dost, aby koupelnu rozzářilo.

Kromě toho jsou důležité také akcenty kovu. Nejlepší jsou teplé barvy – mosaz, měď či bronz. Barvy, které dokáží vdechnout obyčejnému dřevěnému nábytku jiskru, kterou jste nikde předtím neviděli. Můžete si vybrat i vodovodní baterii v takové barvě.