Předokenní rolety dodají design i bezpečí

Ke spíše tradičnějším způsobům stínění interiérů, patří předokenní rolety. Lamely, které jsou vyrobeny z hliníku nebo oceli totiž tvoří neprostupný štít proti slunečnímu svitu. Tato skutečnost je jedna z velkých výhod venkovních rolet, chrání okna proti škodlivým povětrnostním vlivům. Místnosti rovněž podstatným způsobem odhlučňují. Venkovní rolety rovněž podstatně zvyšují bezpečnost vašeho domu, jsou totiž uzamykatelné a vytváří tak další bariéru proti návštěvě potenciálních zlodějů.

Díky otvorům v jednotlivých lamelách můžete velmi snadno větrat i při zatažených oknech – to je něco, co vám klasické žaluzie neumožní. Ochrana pomocí venkovních rolet funguje oboustranně – jednak zabraňuje vstupu slunečního svitu, jednak brání úniku tepla v místnosti. Pořízení venkovních rolet vám tak pomůže ušetřit na energiích.

Jak jsme již uvedli výše, velkou výhodou venkovních rolet je i ochrana samotných oken. Rolety podstatným způsobem snižují riziko mechanického poškození, chrání i proti působení deště, větru, krup, mrazu apod.  Na výběr máte z řady typů lamel a provedení rolet a to jak s ručním, tak motorovým pohonem. Vzhledem k široké škále barev a typů určitě najdete ten pravý typ i barevné provedení, který se bude přesně na vaši stavbu.

Společnost Climax nabízí nejširší sortiment venkovních rolet v České republice. Díky rozsáhlé obchodní síti jsou rolety snadno dostupné všem zákazníkům a dodání vámi vybraného typu je velmi rychlé. Navíc využívá pouze kvalitních komponentů německé společnosti Alukon.

A proč se vlastně pro předokenní rolety rozhodnout? Venkovní rolety vám přinesou řízenou regulaci světla a tepla v místnosti, odhlučnění zvuků z rušné ulice, izolaci v zimně, ochranu oken proti poškození a v konečném důsledku vám šetří energii i peníze. Využijte tohoto léty prověřeného způsobu stínění a ochrany domácností a objevte jeho výhody.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *