Palivové dřevo vykouzlí skvělou atmosféru

Otázka vytápění je v současné době velmi často diskutovaná. Nelze se tomu nijak divit, jelikož právě tato položka je na inkasu nejvyšší. Mnoho domácností se dnes vrací ke starému dobrému palivovému dřevu. Je to logické, jelikož právě tento ryze přírodní materiál umí nabídnout spousty výhod včetně minimalizace nákladů spojených se vznikem příjemného tepla. V čem tedy spočívají jeho hlavní přednosti?

Jedinečné přírodní teplo

Jestliže vytápíte plynem, elektřinou anebo dřevem, poznáte to prakticky ihned. Sálavé teplo jdoucí z krbových kamen nebo krbu budiž jednoznačným dokladem tohoto tvrzení. Jednotlivá polínka představují vynikající čistě přírodní tepelný zdroj, který se nikdy neomrzí. Nabízí navíc vysokou výhřevnost. Cenově se tak dostanete mnohem níže, než je tomu v případě plynu nebo jiných zdrojů. Pokud nakoupíte u spolehlivého dodavatele, budete mít jistotu pohodového vytápění po celou sezonu.

Nakupujte kvalitní dříví

Mnozí z nás řeší nákup dřeva tím způsobem, že si pořídí přímo klády, které se pak následně krátí a štípou. Obecně se tvrdí, že se dřevem je prostě a jednoduše spousta práce. Omyl! Nemusí tomu tak být. Jestliže si objednáte již naštípané kusy krácené na míru v paletách, máte vyhráno. Dokonce jednotlivé kusy nebudete muset ani skládat. Navíc získáte jistotu, že nekupujete vzduch, jako je tomu v případě sypaného dříví.

Neplaťte za dopravu

Spousta firem dodávajících dřevo si účtuje poměrně vysoké položky za dopravu palet až k vám. U palivového dřeva Praha od společnosti Optimtop tomu tak není. Od jedné objednané palety budete mít totiž dopravu zcela zdarma. Dokonce se jedná o průmyslově vysoušené dřevo, kterým si zatopíte v podstatě ihned, když vám jej přivezou. Vybrat si u této společnosti můžete mimo jiné i dřevěné či uhelné brikety, dřevěné uhlí a další sortiment.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *