Kontinentální postele Le Chomat – síla luxusu

V dnešní době jsou lidé vystaveni nadměrnému pracovnímu stresu, proto si potřebují pořádně odpočinout. Kvalitní postel a matrace tvoří základní priority zdravého spánku. Pokud vám není lhostejné, na čem spíte, určitě si oblíbíte kontinentální postele. Ptáte se, v čem tkví jejich dokonalost. Posuďte jejich jedinečnost sami.

Vsaďte na osvědčenou značku

Pakliže jste milovníky luxusního vybavení, které vám vydrží po dlouhá léta, zaměřte se na kontinentální postele Le Chomat. Tato rodinná firma se pyšní dlouholetou tradicí, což značí cenné zkušenosti. Le Chomat, to jsou generacemi předávané moudra a znalosti. Jen si představte, že historie rodinné společnosti má své kořeny v 18. století. Veškeré komponenty jsou vyráběny ručně z přírodních materiálů.

Materiály mají hlavní slovo

Pro výrobu matrací je použito přírodních materiálů. V čele stojí bavlna, která perfektně saje vlhkost, je příjemná na dotek a dominuje hypoalergenními vlastnostmi. Úctu si zaslouží i len, protože je antibakteriální a neelektrizuje. V parných dnech roku příjemně zchladí, v zimě naopak zahřeje. Dalším přírodním materiálem je alpaka, jež osloví svými termoregulačními vlastnostmi a jemností. Kašmír je symbolem luxusu, nenajdete hebčí vlákno. Koňské žíně zaujmou vynikajícími absorpčními vlastnosti. Pokud se jedná o přírodní kaučuk, je zaručena zdravotní nezávadnost, pružnost a dlouhá životnost.

Boxspringové postele od Le Chomat

Díky kontinentálním boxspringovým postelí ochutnáte kvalitu přírodních materiálů. Ať už se rozhodnete pro kolekci Model Silver, Model Gold či Model Platinum, pocítíte něco výjimečného. Model Silver je kolekce s nejnižším profilem, Model Gold má střední profil a Model Platinum uchvátí skutečným přepychem. Kontinentálním postelím nechybí silný rám s ukrytými pružinami a oboustranná pružinová matrace s jemným povrchem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *