Jak dosáhnout dokonalosti v úklidu a čištění?

Byt jako klícka a podlaha, že by se z ní dalo jíst… Je to vůbec možné zajistit bez několikahodinové usilovné práce? Pokud máte šikovné pomocníky, dosáhnete čistých podlah i na daleko větším prostoru, než je několikapokojový byt, za několik desítek minut. Pomocníky nemyslíme jen pečivou uklízecí četu nebo puntičkářskou tchyni, ale techniku.

Modernizace postoupila i do Česka

Podlahové mycí stroje již od minulého tisíciletí dokázaly usnadnit práci našim západním sousedům, ale naštěstí se jejich činnosti začalo využívat i u nás. Proto jsou podlahy v obchodních centrech, průmyslových halách, exkluzivních obchodech, zdravotnických zařízeních, administrativních a veřejných budovách v Česku vyleštěné tak, jak bychom s použitím pouhé lidské síly nedokázali.

Mycí podlahové a úklidové stroje se snadnou obsluhou a údržbou

Významný německý producent Hako dal jméno Hakomatic pro podlahové mycí stroje a další úklidovou techniku. Společnost Unikont Group je zásadním dodavatelem těchto úklidových strojů, jejichž kvalita, snadná obsluha a především výsledky se staly symbolem oceňovaným profesionály i běžnými hospodyňkami. Různé velikosti strojů umožňují jak pravidelné čištění dlouhých, úzkých chodeb s mnoha výklenky a zárožími, tak čištění podlah v rozlehlých prostorách, kde by se úzký stroj musel mnohokrát otáčet. Ručně vedené automaty se využívají ve složitějších místech žádajících komplikovanější manipulaci, mycí stroje se sedící obsluhou jsou výhodné na rozlehlých prostranstvích, ve výrobních halách a provozovnách.

Komu úklidová technika usnadní práci?

Investicí do mycího stroje všechny úklidové firmy získají dostatek času, které by pracovní čety musely věnovat ručnímu vytírání podlah a o chodeb. Obchodní a výstavní centra, jež disponují podlahovými stroji, naopak ušetří finance za zaměstnance, kteří by se po skončení běžné pracovní doby museli sáhodlouze věnovat cídění podlah. Detailní popis produktů Hakomatic naleznou zájemci na stránkách http://www.unikont.cz/vnitrni-uklidova-technika/podlahove-myci-stroje.html.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *