Potřebujete kvalitní konzolové regály? Nechte si je vyrobit na míru

 

Skladujete-li tyčový materiál, ale i velký plošný materiál či palety se zbožím, potřebujete konzolové regály. Kvalitní konzolový regál musí mít samozřejmě potřebné rozměry, ale rovněž nosnost, která udrží zátěž skladovaným materiálem.

Koupit již hotové konzolové regály odpovídající našim konkrétním potřebám téměř nejde. Je jedno, jestli skladujeme polotovary, nebo hotové výrobky. Vždy je nutné konzolový regál především dobře navrhnout. Musí mít požadovanou nosnost, ale ne zas příliš předimenzovanou, protože se rychle projeví na vyšší ceně regálu.

Nechte si navrhnout a vyrobit konzolový regál na míru

Návrh a výrobu konzolových regálů je vždy nejlepší nechat na profesionálech. Dobrý regál dělá sklad přehledným i bezpečným. Díky investici do kvalitních regálů často nemusíte rozšiřovat skladovací prostory. Z ničeho nic se nám do skladu vejde mnohem více materiálů či výrobků než dříve. Máme v nich přehled a současně k nim dokonalý přístup. Práce s uskladněným zbožím musí být možná jak ručně, tak prostřednictvím techniky – tedy pomocí vysokozdvižného vozíku.

Co vše lze na konzolových regálech uskladnit?

Konzolové regály umožňují skladovat kovové, dřevěné i plastové polotovary či výrobky. Jde především o různě profilované tyče, trubky, ale i žlaby. Hodí se pro uskladnění střešních krytin a plechů. Z dřevěných polotovarů jde o různé hoblované i nehoblované řezivo, především o desky, fošny, hranoly. Dále lze takto uskladnit plošné dřevěné dřevotřískové desky (OSB, MFD). Konzolový regál se hodí i pro různé kari sítě, stavební překlady a různé palety.

Klasika i atyp

Díky výrobě konzolových regálu na míru lze volit i různé atypické rozměry konzolových regálů. Nutit nás k tomu může speciální tvar či rozměry skladovaného zboží, ale rovněž třeba nestandardní rozměry skladovacího prostoru.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *