Nebojte se využít nabídek nebankovních poskytovatelů

Nečekejte, až se vám firma položí jen proto, že momentálně nemáte, jak ji finančně podpořit. Raději se zamyslete nad svými možnostmi. V současné době je možnost využít nabídek nebankovních poskytovatelů, kteří vyhoví skutečně každému žadateli.

Pomocná ruka pro nový začátek

Mnoho podnikatelů má tu zkušenost, že v bance nemohou prokázat dostatečně své příjmy. Poznají to ve chvíli, kdy přijdou požádat o úvěr a není jim vyhověno. To je docela složitá situace. Zejména, pokud je vám jasné, že bez potřebné finanční injekce nemůžete dost dobře moci pokračovat ve svém podnikatelském záměru.

  • Co s tím?
  • Jednou z možností je vše zabalit, firmu zrušit a jít si stoupnout na úřad práce.

Zůstaňte v klidu sedět a raději si uvařte kávu. Žádná kaše se přeci nejí tak horká. Pomocí hypotéky bez doložení příjmu se ze svých potíží dostanete během několika málo dnů. Nebankovní poskytovatelé mají totiž své podmoky nastavené docela jinak.

  • Nezáleží na čistých registrech dlužníků a ani na tom, jak vysoké máte daňové přiznání.
  • Zapomeňte tedy na složité dokládání příjmu a vyřiďte si hypotéku ještě dnes.

Stačí se rozhodnout, kterou nemovitost vložíte jako zástavu. Může vám v rozhodování pomoci i to, že se většinou dá získat kolem sedmdesáti procent z její odhadní ceny. Stačí vybranou nemovitost několikrát ofotit, vyplnit on-line formulář a vše zaslat internetovou cestou.

  • Podnikatelské úvěry jsou určeny právě firmám a podnikatelům, kteří si z tohoto fondu mohou financovat firemní potřeby.
  • Jedná se ale o hypotéku bezúčelovou, a tak se vás nikdo nebude ptát, nač chcete získané finance využít.
  • Můžete s nimi uplatit stávající dluhy, vyplatit si exekuce anebo se rozhodnout, že si prostě odpočinete a vydáte se někam do lázní. To by bylo jistě prospěšné hlavně vašim nervům.

Až se zotavíte, přijdete na jiné myšlenky, pak se budete moci opět pustit do práce s plným nasazením. Pokud jste soukromá osoba, a ne majitel firmy, pak si můžete požádat o spotřebitelský úvěr, u něhož jsou podmínky v podstatě velice podobné. Na hypotéku bez doložení příjmu dosáhne prostě každý žadatel.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *