Nový showroom Natuzzi Italia

Slavnostním otevřením showroomu v březnu 2019 vstoupila společnost Natuzzi Italia do nové etapy prodeje luxusního nábytku na českém trhu. Promyšlená koncepce velkorysých prosto v Karlíně na Rohanském nábřeží 25 v Praze dýchá pravým italským espritem. Lokalita je přístupná z metra, tramvají i autem. 

Hlavním atributem celoživotní tvorby zakladatele Natuzzi Italia, pana Pasquale Natuzziho, je koncepčnost. V jeho práci se promítá myšlenka: „Domov je nejdůležitější místo k životu“. Tomuto mottu přizpůsobuje i nabídku, tzn. že nabízí nejen špičkové sedací soupravy, které se proslavily po celém světě, ale i množství doplňků, jež dotvářejí interiér. Pro pocit opravdové domácí pohody patří noční stolek u postele, stylová lampa, kusový koberec či fotorámeček s fotkou vašich blízkých. Tyto zdánlivé maličkosti dodají bytu autentičnost. A v tom je pan Pasquale Natuzzi mistr. Obrazem této filozofie je nově otevřený showroom. Vše je zde uspořádáno tak, abyste se hned po vstupu cítili jako doma. 

Jednotlivé tématicky komponované celky dotvářejí prosvětlené fotostěny s motivy regionu Puglia, jež vás doslova vtáhnou do přímořské atmosféry vkusu a elegance.  

V první části se ocitnete v interiéru, který je v moderním rustikálním duchu. Tento styl představuje pohovka Opera. Sedací souprava má náplň z peří a je potažená silnou přírodní kůží Cassidy, jež na omak působí sametově hebce. Je určená pro zákazníky milující klasiku, kvalitní materiály a zároveň pohodlí. Najde si jistě spřízněné duše i u zastánců country stylu. Kresba její ušlechtilé kůže ze speciálních evropských chovů bude časem patinovat, takže se s ní budete sžívat jako s věrným přítelem. 

Druhá část má moderně relaxační charakter, dosažený čistými liniemi a nožkami, jež vytvářejí vzdušnost až pocit, že pohovka levituje v prostoru. Představitelkou tohoto směru je zde kombinace dvojsedu a dvojsedu s otevřeným  rohem pohovky Kendo. Díky možnosti dvojsedu s jednou stranou bez područky lze vytvořit nečekaně elegantní a otevřený interiér. Kendo vypadá skvěle ve spojení kůže se sametem, jenž je momentálně v popředí zájmu. 

V postelovém studiu  vévodí Venere. Tato postel je jedinečná tím, že ji jako první model od Natuzzi Italia můžete mít kromě obvyklých 160 cm a 180 cm, určených pro dva, i ve 120 cm šíři. To představuje opravdové pohodlí pro komfortní single odpočívání a spaní. Je dokonalou představitelkou současného life style, jehož znaky jsou vysoké čelo, vyšší ležení a celkový potah. Doplňují ji noční stolky s nožkami z černého chromu a vysoce lesklým korpusem. Pokud zvolíte jako potahový materiál světlou kůži, získáte opravdový klenot do své ložnice. 

Nedílnou součástí celé prodejní expozice je již zmíněné množství doplňků jako jsou nádherné lampy, mramorové stolky a taburety. Zaujme i jídelní stůl se židlemi ze dřeva wenge v kombinaci s kůží nebo současným hitem, materiálem Manopesca.  

Je jen na vás, zda se při zařizování svého domova necháte inspirovat  showroomech Natuzzi Italia nebo zvolíte jiné potahové materiály a kombinace. Se vším vám na místě ochotně pomohou odborníci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *