Wellness na vlastní terase? Žádný problém

 

Sen o vlastní vířivce už nemusí být tak nedosažitelný. Splní vám jej americká vířivka Softub, jejíž ambicí je každou terasu, balkon, ale i pokoj v bytě přeměnit na luxusní wellness centrum. A daří se jí to na výbornou.

Kdo by si nepřál luxus v podobě vlastní vířivky? Vířivé vany a vířivé bazény stejně jako venkovní vířivky dnes patří mezi základní vybavení každého domácího wellness. A to si nachází cestu do stále většího počtu domovů. Důvody jsou nasnadě.

Vířivka Softub plní sny

Většinu z nás od pořízení klasické vířivky odradilo několik faktorů, jako jsou vysoká pořizovací cena, rozměry či prostor, jenž vyžaduje. A nízké samozřejmě nebyly a nejsou ani náklady na její provoz. Takže jsme si většinou museli nechat zajít chuť. A teď tento sen opět může být na pořadu dne.

Neobyčejná mobilní vířivka

Vířivka Softub rozhodně není jen tak obyčejnou mobilní vířivkou, která je k mání v supermarketu. V tomto smyslu je doslova vířivkou neobyčejnou. Tělo této mobilní vířivky je totiž vyrobeno z měkké PolyBond pěny, jež jí propůjčuje tři hlavní vlastnosti. Jimi jsou nízká váha, skvělé izolační schopnosti a maximální pohodlí. Stačí se do ní jen ponořit a zapomenout na okolní svět. Věřte, že to Softub dokáže.

Levný provoz

Jedná se vskutku o výjimečný produkt svými kvalitami nesrovnatelný s klasickými vířivkami. V první řadě neočekávejte žádné vysoké účty za energie! K ohřevu vody ve vířivkách Softub dochází pouze ztrátovým teplem motoru! Ten je založen na prostém principu: každý motor produkuje i teplo. Softub díky své patentované technologii vodu ohřívá pouze tímto způsobem!

Vířivka v ložnici? Proč ne

Další předností vířivky Softub je její nízká váha. Hmotnost středního modelu se pohybuje okolo třiceti kilogramů a snadno jej tedy přenesete. Vířivku tak můžete umístit téměř kamkoliv. A pokaždé jinam. Jeden týden můžete relaxovat na terase, druhý na balkóně a třetí třeba přímo v ložnici.

Softub i v zimě na zahradě

Nic vám samozřejmě nebrání umístit ji do volného prostoru na zahradě. A tam v ní můžete relaxovat celoročně. Díky patentovanému materiálu LeatherTex, z něhož je vyroben vnější plášť vířivky, do ní budete moci skočit i v těch největších mrazech. Uznáváme, že to v létě moc neoceníte, ale vzpomeňte si na ty nejchladnější zimní měsíce, kdy býváme vděčni za jakoukoliv příležitost k zahřátí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *